Мариновані кабачки – це смачна і ароматна закуска для всієї родини. З нею будь-яка страва набуває нові нотки і ставати апетитніше і корисніше. На вечерю і обід, для сімейного та званого обіду, така страва завжди зустрічають на ура!
Інгредієнти: на 3 л.
- Кабачки – 3 кг
- Вода – 10 ст.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сіль – 3 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 250 гр.
- Зелень – 2 гілки
- Часник – 4 зуб.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування маринованих кабачків кружечками? Кабачки промиваємо та нарізаємо кружальцями. Замочуємо їх у холодній воді на 1,5 години.
Для маринаду закипятим воду і розчинний в ній цукор і сіль. Додамо оцет.
Занурюємо в маринад кабачки і варимо 10 хв. Зливаємо воду.
Зелень миємо і дрібно нарізаємо. Часник подрібнюємо ножем і кладемо в стерилізовані банки. Тепер викладаємо кабачки. Закатуємо і накриваємо рушником. Тримаємо до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачки як грузді Консервовані кабачки Мариновані кабачки Салати з кабачків на зиму