Мариновані огірки по-корейськи, приготовані за пропонованим рецептом, будуть у вас і відмінною закускою до будь-якого столу, і гарніром до м’ясної страви. Готуємо з морквою, соєвим соусом і обсмаженою цибулею.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Огірки – 3 – 4 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 4 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для корейської моркви – за смаком

Процес приготування:

Готувати мариновані огірки по-корейськи легко! Морква почистіть, промийте і подрібніть в тонку соломку з допомогою спеціальної корейської терки. Перекладіть її в глибоку салатницю, додайте вказане в рецепті кількість цукру, оцту і по своєму смаку солі і корейської приправи. Морква зі спеціями перемішайте і залиште на півгодини для маринування.

Огірки промийте і гострим ножем наріжте на тонку соломку. Перекладіть їх до замаринованной моркви і додайте подрібнений часникодавку часник і соєвий соус. Огірки з морквою ще раз акуратно перемішайте.

Цибулю почистіть, наріжте на тонкі кільця і обсмажте до золотистого кольору в розігрітій олії. Розігрівайте все масло, зазначене у рецепті.

Обсмажену цибулю з маслом перекладіть в салатницю до овочів і ще раз перемішайте. Приготовлені огірки по-корейськи залиште для маринування на 1 годину, а потім можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Кисло-солодкі огірки на зиму Мариновані огірки з оцтом на зиму Мариновані огірки на зиму Огірки без хрону на зиму Огірки з оцтом 9% на зиму Огірки з цукром на зиму Солодкі мариновані огірки на зиму