Мариновані огірки по-корейськи, приготовані за пропонованим рецептом, будуть у вас і відмінною закускою до будь-якого столу, і гарніром до м’ясної страви. Готуємо з морквою, соєвим соусом і обсмаженою цибулею.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Огірки – 3 – 4 шт.
- Морква – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 4 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для корейської моркви – за смаком
Процес приготування:
Готувати мариновані огірки по-корейськи легко! Морква почистіть, промийте і подрібніть в тонку соломку з допомогою спеціальної корейської терки. Перекладіть її в глибоку салатницю, додайте вказане в рецепті кількість цукру, оцту і по своєму смаку солі і корейської приправи. Морква зі спеціями перемішайте і залиште на півгодини для маринування.
Огірки промийте і гострим ножем наріжте на тонку соломку. Перекладіть їх до замаринованной моркви і додайте подрібнений часникодавку часник і соєвий соус. Огірки з морквою ще раз акуратно перемішайте.
Цибулю почистіть, наріжте на тонкі кільця і обсмажте до золотистого кольору в розігрітій олії. Розігрівайте все масло, зазначене у рецепті.
Обсмажену цибулю з маслом перекладіть в салатницю до овочів і ще раз перемішайте. Приготовлені огірки по-корейськи залиште для маринування на 1 годину, а потім можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Кисло-солодкі огірки на зиму Мариновані огірки з оцтом на зиму Мариновані огірки на зиму Огірки без хрону на зиму Огірки з оцтом 9% на зиму Огірки з цукром на зиму Солодкі мариновані огірки на зиму