Масляні креми для торта мало хто любить, але саме з такого крему деталі декору торта будуть чіткими, красивими і добре тримати свою форму. Готується крем з масла і згущеного молока завжди в співвідношенні 1:1. Доповнити крем можна шоколадом або кондитерськими барвниками.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Ванільний цукор – за бажанням
  • Коньяк – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати масляний крем для прикраси торта, який добре тримає форму. Вершкове масло потримайте деякий час при домашньої температурі, щоб воно размягчилось.

Потім наріжте його на шматочки і перекладіть в зручну для збивання посуд.

протягом 5 хвилин масло збийте міксером на великій швидкості.

Потім до збитого масла, додайте коньяк і ванільний цукор, продовжуючи збивати крем, порційно додайте згущене молоко. Загальний час збивання має бути не менше 15 хвилин.

Приготований крем залиште на 10 хвилин для охолодження, а потім використовуйте за призначенням. Він буде добре тримати форму. Можете у крем додати шоколад. Трояндочки з масляного крему будуть чіткими і красивими.

Вдалою випічки!

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти