Красиво прикрасити домашню випічку не менш важливо, ніж спекти смачний торт. Масляний крем із згущеним молоком буде самим простим і швидким. Для хорошої якості цього крему масло і згущене молоко повинні бути однакової кімнатної температури, масло повинне бути 82,5% жирності, а згущене молоко не менше 8,5% жирності.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене – 250 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати масляний крем для торта зі згущеним молоком?Вершкове масло, якщо дістали з холодильника, покладіть в металевий посуд і дайте йому нагрітися при домашньої температурі, але краще дістаньте його заздалегідь.

Розм’якшене масло за допомогою міксера і на максимальній швидкості збийте протягом 3-4 хвилин в пухку масу.

Не вимикаючи міксер, потроху наливайте до масла згущене молоко. Все згущенку відразу не додавайте, інакше крем буде неоднорідною текстури.

Потім масло зі згущеним молоком збивайте ще не менше 4 хвилин, щоб крем став однорідним і придбав глянсовий блиск. Ваш масляний крем із згущеним молоком готовий. Якщо ваш крем вийшов рідкуватим, то додайте ще трохи олії і ще раз збийте. При довгому збиванні крем може розшаруватися. Якщо це сталося, крем підігрійте і збийте повторно.

Для красивого декору торта крем розкладіть в окремі чашечки і додайте до нього харчовий барвник із спеціального кондитерського пакета.

змастіть Приготованим кремом торт і декорують його красивими трояндочками.

Їжте на здоров’я і вдалою випічки!

Вершковий крем для торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для трояндочок для прикраси торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти