Млинці можуть бути не тільки ласощі до чаю, але і відмінною закускою. Приготовані на молоці вони виходять дуже щільними, і начинка з них не випадає. Спробуйте приготувати млинці без цукру, а потім зробити конвертики з грибним, м’ясним або овочевим наповненням. Виходить чудово!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати млинці на молоці без цукру просто! В яйця додаємо дрібку солі і збиваємо їх у невелику пінку з допомогою віночка.
Тепер вливаємо до яєчної суміші молоко і також все добре перемішуємо.
Щоб млинці були пишними, просіваємо борошно через ситечко.
Невеликими порціями вводимо борошно в тісто. Ретельно перемішуючи, щоб не утворювалися грудочки.
Додаємо олію і знову перемішуємо.
розігріваємо Сковороду, якщо вона не з антипригарним покриттям, то перед випічкою першого млинця змащуємо її рослинним маслом.
Виливаємо ½ ополоника тіста і розподіляємо його по поверхні сковорідки, злегка нахиляючи її в різні сторони.
Смажимо на помірному вогні 2-3 хв. до рум’яного відтінку, перевертаємо і обсмажуємо іншу сторону.
Таким же чином смажимо всі млинці.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без соди Млинці на 1 літр молока Млинці на молоці Млинці на молоці класичні Оригінальні млинці на Масляну Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці