Ці млинці будуть неймовірно смачними гарячими та холодними разом з вершково-часниковим соусом або зі сметаною, приправленою рубаною зеленню. У кабачкові млинці можна загортати і начинку, наприклад, з обсмажених лісових грибів з цибулею, з томатів і сиру або з м’ясного фаршу. Не використовуйте занадто жирний кефір, щоб у підсумку після замішування у вас вийшло тісто такої ж консистенції, як для випічки пишних, ноздреватых кефірних млинців.
Інгредієнти: на 20 порц.
- Кефір – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – за смаком
- Сіль – за смаком
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Зелень – за бажанням
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати млинці з кабачків на кефірі легко! Натріть на тертці кабачок, відіжміть його від зайвої рідини.
Яйця збийте з сіллю, додати до кабачків, туди ж всипте і розпушувач для тіста.
Просійте в миску з тестом і склянку борошна.
Влийте в тісто кефір і розмішайте все до однорідної маси.
Влийте в тісто пару ложок рослинного масла, а ще туди ж можна і нарізати будь-яку свіжу зелень.
добре нагрійте Сковорідку, наливайте на неї тісто і випікайте млинці звичайним способом, на початку з одного боку.
Переверніть млинець на другу сторону і запечіть до повної готовності.
Стопку з овочевих гарячих млинчиків ставте на стіл, поки вони ще гарячі. Їжте млинці зі сметаною або ж завертайте до них будь-які начинки.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без молока Млинці з кабачків Млинці на кефірі Млинці на кефірі без соди Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці