Панкейкі – це смачні і пишні млинці американської кухні. Вони чимось схожі на звичні там оладки. Щоб поласувати панкейками без шкоди для фігури, пропонуємо приготувати їх без використання масла. Подавати краще за все з медом, варенням або клиновим сиропом.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 4 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 170 гр.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування панкейків без масла? У глибоку тарілку розбиваємо яйце.
Змішуємо його з молоком.
Поступово засипаємо борошно і розпушувач і акуратно розмішуємо.
Додаємо цукор і сіль.
Масу можна збити міксером або віночком.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям. Виливаємо першу порцію тіста (приблизно 1-2 ст. л.).
Обсмажуємо панкейк до рум’яної скоринки.
Перевертаємо на інший бік і також очікуємо, панкейк стане золотистого кольору. Таким чином смажимо все тісто.
Приємного апетиту!
Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем