Смачні і ситні рулетики з шинкою і сиром з листкового тіста дуже просто приготувати на швидку руку. Готові рулетики можна подавати до чаю, брати з собою на роботу або в школу, а залишилася закуску заморозити. Розморожуються вони досить швидко в мікрохвильовці, і зберігають соковитість і апетитну хрустку скоринку!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Шинка – 500 гр.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Кріп – 100 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати рулетики з шинкою і сиром з листкового бездріжджового тіста? Шинку нарізаємо смужками товщиною не більше 3 мм
Сир ріжемо тонкими пластинками.
Зелень промиваємо, даємо їй підсохнути і подрібнюємо ножем.
Тепер розгортаємо бездріжджове тісто, щоб вийшов прямокутник в 2 мм завтовшки.
Викладаємо зверху шинку, потім сир і зелень, солимо і приправляємо перцем за смаком.
Звертаємо тісто в рулет і розрізаємо на шматочки 3-4 см. товщиною.
Промазуємо деко олією і викладаємо рулети. Запікаємо 25 хв. при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Новости