Простий рецепт приготування котлет з курячої грудки на сковороді. Багато хто подумає, що з такого м’яса котлети вийдуть сухими, але для соковитості тут завбачливо включений майонез.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло соняшникова 50 мл
Процес приготування:
Як приготувати січені котлети з курячої грудки з майонезом і борошном на сковороді? Курячу грудку промийте, відокремте філе від кісток і шкіри.
Наріжте філе дрібними кубиками.
Змішайте м’ясо з борошном, майонезом і яйцями.
Посоліть і приправте за смаком. У вас вийде досить рідка маса, поставте заготовку в холодильник на 15-20 хвилин, потім відразу приступайте до готування.
Розігрійте на сковороді олію.
Столовою ложкою покладіть на неї фарш, формуючи круглі котлети.
Смажте їх з двох сторін по 5-7 хвилин до рум’яного кольору.
Готові котлети перекладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали надлишки масла, а потім подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Приємного апетиту!
Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети з борошном Курячі котлети з майонезом Курячі котлети на сковороді Рублені котлети з курячої грудки з борошном