Перед вами рецепт приготування незвичайних котлет – з курячих сердечок. За смаком такі котлети нагадують щось середнє між печінковими і м’ясними. Урізноманітніть звичне меню цим чудовим блюдом! Котлети з курячих сердечок будуть дуже смачними як відразу після приготування, так і в охолодженому вигляді.
Інгредієнти: на 12 порц.
- серце Куряче – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати котлети з курячих сердечок легко! Курячі сердечка необхідно очистити від великих судин і плівок, промити. Далі пропускаємо субпродукт через м’ясорубку або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна.
Моркву очищаємо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Додаємо терту моркву отриманого фаршу.
Зелень слід промити і подрібнити. Всипаємо її в ємність з іншими інгредієнтами. Все перемішуємо.
Очищений ріпчасту цибулю і часник подрібнюємо зручним способом.
Викладаємо отримане до фаршу, всипаємо сюди ж крохмаль, вбиваємо яйце і додаємо майонез. Залишилися компоненти – сіль і спеції – також всипаємо в робочу ємність. Все ретельно перемішуємо.
ставимо Сковороду на вогонь, вливаємо в неї рослинне масло.
Після прогрівання починаємо смажити котлети. Так як фарш вийде більш рідким, ніж м’ясний, викладайте на сковороду його столовою ложкою.
Після обсмажування одного боку акуратно переверніть котлети, обсмажте другу сторону до золотистої скоринки.
Котлети їх курячих сердечок готові!
Приємного вам апетиту!
Котлети Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети з крохмалем Курячі котлети з майонезом Курячі котлети з морквою і цибулею Курячі котлети на сковороді