Оригінальний заварний крем для домашнього наполеона виходить з додаванням вершкового масла і згущеного молока. Ласощі виходить солодким і насиченим смаком, ідеально просочує шари десерту і робить його ще більш апетитним.
Інгредієнти: на .
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Молоко згущене – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати крем для Наполеона заварний з маслом і згущеним молоком? В молоко додаємо цукор і борошно. Ретельно збиваємо до зникнення грудочок.
Ставимо молоко на плиту, доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні до одержання густої маси. Постійно розмішуємо суміш під час готування.
В гарячу молочну масу вливаємо згущене молоко і додаємо розм’якшене вершкове масло. Збиваємо міксером до утворення м’якого і повітряного складу.
Після остигання заварний крем з маслом і згущеним молоком готовий, можна використовувати для домашнього десерту.
Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта