Оригінальний заварний крем для домашнього наполеона виходить з додаванням вершкового масла і згущеного молока. Ласощі виходить солодким і насиченим смаком, ідеально просочує шари десерту і робить його ще більш апетитним.


Інгредієнти: на .

  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати крем для Наполеона заварний з маслом і згущеним молоком? В молоко додаємо цукор і борошно. Ретельно збиваємо до зникнення грудочок.

Ставимо молоко на плиту, доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні до одержання густої маси. Постійно розмішуємо суміш під час готування.

В гарячу молочну масу вливаємо згущене молоко і додаємо розм’якшене вершкове масло. Збиваємо міксером до утворення м’якого і повітряного складу.

Після остигання заварний крем з маслом і згущеним молоком готовий, можна використовувати для домашнього десерту.

Заварний крем з маслом для Наполеона Заварний крем з молока для торта Заварний крем з молоком для торта Наполеон Класичний заварний крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта зі згущеним молоком Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта