Куряче м’ясо дуже ніжне і його не потрібно сильно відбивати молотком, що значно скорочує час на приготування відбивних. А щоб м’ясо залишалося соковитим попередньо замаринуйте його з соусом і спеціями.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Цибуля порей – 100 гр.
- Сир – 80 гр.
- Помідори свіжі – 0.5 шт.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 1 ч. л.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати курячу відбивну з цибулею в духовці, куряче філе помийте, обсушіть і наріжте пластами по 1,5 см в товщину. Кожен шматок відбийте з двох сторін кухонним молотком. Складіть м’ясо в миску, додайте спеції і майонез, перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
Цибулю наріжте кільцями, потім на сковороді на вершковому маслі 5-7 хвилин, щоб цибуля трохи розм’як.
Помідор помийте і наріжте тонкими кружечками. Сир натріть на крупну тертку.
На фольгу покладіть відбивні, на кожен шматочок м’яса покладіть помідори і цибулю, посипте зверху тертим сиром.
Духовку розігрійте до 180 градусів і запікайте відбивні 20 хвилин. Курячі відбивні з цибулею можна подавати до столу з гарніром або робити з ними ситні бутерброди.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе з сиром в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з картоплею в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці