Курячі котлети в паніровці – поширене і улюблене багатьма м’ясне блюдо. Особливість даного рецепта полягає в тому, що страва готується не на сковороді, а запікається в духовці. Такі котлети виходять хрусткими зовні і соковитим всередині. Подібне блюдо відмінно підійде в якості легкого вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячий фарш – 500 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 70 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Батон – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі котлети в паніровці в духовці. Батон необхідно залити молоком. Скоринки перед цим краще обрізати.
Картопля очищаємо, натираємо на тертці. Використовуйте бік з дрібними або середніми отворами.
Курячий фарш викладаємо в миску, додаємо до нього тертий картопля і подрібнений часник.
Потім додаємо до решти інгредієнтів необхідну кількість майонезу. Всі компоненти ретельно перемішуємо.
Замочений у молоці батон віджимаємо і додаємо в загальну масу.
Всі приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо.
Сформуйте котлети, обваляйте їх у панірувальних сухарях.
Деко застеліть пергаментом, потім викладіть туди заготовки. Запікайте м’ясне блюдо протягом 30-35 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Курячі котлети в паніровці в духовці готові!
Приємного вам апетиту!
Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети без борошна Курячі котлети без яєць Курячі котлети в панірувальних сухарях Курячі котлети з майонезом