Курячі котлети з кабачком – легке і корисне м’ясне блюдо. Кабачок надає соковитості і розбавляє смак м’яса. Хоч смак у кабачка нейтральний, але ви точно помітите різницю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячих котлет з кабачком на сковороді. Кабачок вимити, обсушити паперовими рушниками і натріть на крупній тертці. Кабачок трохи посоліть, залиште на 5-7 хвилин, потім відіжміть від рідини.

Філе промийте, відокремте філе від кісток і шкіри, пропустіть через м’ясорубку.

У мисці змішати курячий фарш, кабачок і яйце, посоліть і приправте за смаком.

Додайте до фаршу манку, перемішайте і залиште на 20 хвилин, щоб манка розбухла.

Вологими руками сформуйте з фаршу невеликі округлі котлети. Розігрійте сковороду і обсмажте котлети на соняшниковій олії з двох сторін.

Обсмажені котлети складіть у сковорідку або каструлю з товстим дном і протушкувати їх на самому маленькому вогні 10-12 хвилин. Котлети подавайте гарячими з гарніром за вашим смаком.

Приємного апетиту!

Кабачки на сковороді швидко і смачно Котлети Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без хліба Курячі котлети без цибулі Курячі котлети з овочами Курячі котлети на сковороді