Відбивні з курячого стегна в клярі є прекрасним варіантом вечері, приготування якого не вимагає особливих кулінарних навичок. Крім того, це блюдо відрізняється ситністю. Таку відбивну можна подавати окремо, а можна разом з улюбленим гарніром.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні з курячого стегна в клярі. Вимийте куряче філе під проточною водою і наріжте скибочками примірної товщиною в один сантиметр.
Беремо кухонний молоток і відбиваємо шматочки курячого філе з обох сторін.
Приступимо до приготування кляра. В окрему миску вбиваємо два яйця, додаємо туди сіль і спеції, ретельно перемішуємо.
На плоску тарілку висипаємо борошно.
Шматочки курячого філе необхідно спочатку обваляти в борошні, потім занурити в кляр і знову в борошно. Після цього відбивна відправляється на попередньо розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Кожна відбивна повинна просмажиться з обох боків до утворення золотистої скоринки.
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні на сковороді