дуже Смачні бутерброди з червоною рибою і часточками лимона – одна з найпоширеніших страв для святкового столу. Для її приготування можна використовувати філе форелі, воно в міру жирне і соковите.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Форель – 500 гр.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
- Перець чорний горошок – за смаком
Процес приготування:
Як посолити форель для бутербродів в домашніх умовах? Форель очистити від луски і розріжте вздовж хребта. У вас вийде два великих шматка філе.
З філе вийміть всі великі кісточки.
Перець горошком подрібніть. Змішайте в мисці сіль, цукор і перець.
Щедро змастіть філе підготовленої пряною сумішшю.
Дно форми також просыпьте сумішшю для засолу.
Покладіть філе в форму шкірою вгору, затягніть зверху харчовою плівкою і поставте в холодильник.
Через добу ви отримаєте малосоленое філе форелі для бутербродів.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Суха засолювання форелі Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах