Форель, засолена цим способом, дуже зручна до подачі. Філе нарізати невеликими шматочками і залити рослинним маслом. Через 24 години риба буде готова, а зберігати в холодильнику її можна досить довго і використовувати в міру необхідності.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сіль – 1 ст. л.
- Форель – 500 гр.
- Масло рослинне – 230 мл
Процес приготування:
Як засолити форель в маслі? Філе форелі, зніміть шкірку, видаліть кісточки і наріжте тонкими слайсами.
В керамічну ємність викладіть перший шар з філе форелі.
Посипте рибу сіллю.
Залийте форель рослинною олією так, щоб вона повністю покрила рибу.
Продовжуйте викладати рибу шарами, просипати сіллю і поливати маслом, поки вона не закінчиться.
Верхній шар повинен бути повністю покритий маслом.
Накрийте ємність кришкою і поставте її в холодильник на 24 години.
Після закінчення доби у вас на столі буде смачна малосолоний форель.
Приємного апетиту!
Засолювання риби Солона форель Страви з риби Як засолити форель шматочками Як засолити червону рибу в домашніх умовах