Це смачна і швидка в приготуванні страва обов’язково припаде до смаку всім членам вашої сім’ї. Можливо, весь секрет успіху представленого вашій увазі страви в соєвому соусі, яке може використовувати не тільки в якості маринаду, але і в якості заправки.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка – 2 шт.
- Соєвий соус – 250 мл
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Борошно пшеничне – 5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі відбивні в соєвому соусі. Для початку необхідно взяти курячі грудки, гарненько промити під струменем проточної води, потім очистити від шкірки і позбутися від кісточок і прожилок. Відбиваємо куряче філе, посипаємо сіллю і перцем.
Потім в окремій мисці змішуємо соєвий соус з цукром, сіллю і рослинним маслом. Отриманою сумішшю змащуємо куряче філе і даємо йому настоятися приблизно півгодини. В іншу миску висипаємо п’ять столових ложок борошна. У ще одній мисці слід збити яйця. Обсмажуємо відбивні на сковороді, попередньо обвалявши їх у яєчної суміші, а потім у борошні.
В якості гарніру до готового блюда рекомендуємо подавати овочі з рисом.
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні