Якщо необхідно швидко приготувати щось на обід або вечерю всій родині, відбивні з курячих грудок в сухарях стають кращим рішенням. Готуються вони досить просто, курка виходить ніжною, пікантною і соковитою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати відбивні з курячих грудок в сухарях. Курячі грудки розрізати, вийняти філе.
Філе промити, просушити, нарізати на шматочки.
Шматочки, відбити, посолити і поперчити за смаком.
В окремій ємності збити яйце, в іншу ємність для зручності насипати панірувальні сухарі.
Шматочки філе спочатку обваляти в сухарях, потім в яйці, потім в сухарях.
Смажити відбивні на рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки. Ароматні відбивні з курячих грудок в сухарях готові до подачі!
Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе в панірувальних сухарях Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні